Rabu, 27 April 2011

~teRimA kAsiH foR u~

Assalamualaikum....aku still lg stdy kat bumi UPSI kat Perak ni..mcm2 aku dpt n kenal...masa aku masuk kat sini,ramai jgk la y kenal..akak-akak n abg-abg...aku adik ag..hehehe..
aku nk cite skit pasal seorg senior kat sini y aku hargai..aku hargai semua..tp y ni aku hargai lebih skit..hohoho..
die mmg agk urmm...serius skit..aku xtau la ka,sbb aku pun xkenal die rapat sgt..die sllu layan aku ni mcm bdk2..xpe,aku xkesah..sbb die mgkin ade reason lyan aku cmtu..
baru-baru ni aku baru settle jawab last paper...byk la kate2 semangat y diorg bagi kat aku supaya aku dapat jawab exam tu dgn baik...aku hargai semua tu...utk last paper ni mmg agak ssh skit..coz subjek die ttg sejarah..so,aku ni plak jnis y ssh nk igt n lmbat nk pham...then die bg nasihat..aku xpenah plak rse die baik camtu..(bukan aku nk maksdkan die ni sllu jahat...)aku pun rase terharu..sbb time kat sini ramai gak abg-abg y aku knal tp xrapat ngt..dulu kdg2 mesej gak ngan diorg..tp dh masuk sem 2 ni diorg hilang ntah ke mana..huhuhu..
tp sorg ni gak y ade...die la y bagi nasihat,lyan aku wlaupun aku ni agak menyakitkan hati die...sbb tu aku xksah ngat die layan aku cmne pun...die penah gak marah aku tp aku just terkejut..sedih tu ade la skit..tp bile aku tgk situasi time tu pun,mmg slah aku tye soalan y xpatut tu...hehehehe...
aku still pandang die baik wlaupun kdg2 sikap die bleh wat aku sakit hati...tp die mmg baik gak...hehehe...biase la kan,semua manusia ade kelemahan n keburukan..
pagi aku nk jwab exam tu aku tnampak die..so aku tibe2 ase semangat nk jawab exam..mmg thank sgt2 kat die..(tp aku ttp tersengguk-sengguk time jwb exam tu..hihihi)
mmg terima kasih kat senior a.k.a abg aku kt UPSI ni..aku nk letak gak gambo die,tp asenye xpayah la...sbb takot nnti awek die jeles...hehehehe...
harap2 die sllu happy n senang di dunia n akhirat...
Assalamualaikum....

2 ulasan:

  1. sape y abg tersyg 2???leh tau...hehe

    BalasPadam
  2. rahsia...nnti awek die marah...

    BalasPadam