Rabu, 27 April 2011

~IcT y MEnYILauKaN mTA~

Assalamualaikum.....
sape penah g ict!!!penah x,penah x??haa...aku ni first time jejakkan kaki kat dunia cahaya tu...so,jakun la skitkn...maklumla...first time la katekan...hehehehe.....ict tu mmg lawo habis...dr jauh lg aku n ank sedara aku excited...penuh ngan cahaya...penuh ngan kaler maler...
(sambil bjlan snap2 jgk...hehehe...)

turun je dr kete,anak sedara aku dh gerak dulu dr org len...bukan main laju lg die...dh la kat situ byk kete kua masuk...risau aku..die xsuke jln pegang tgn...die suke jln sendiri...cet!..hahahaha...ni la gambo y aku dpt tgkap  sikit...sbab ank sedara aku berlari je...aku plak y tukang kene kejar....so,xdpt nk snap gambo lawo byk2...ni je y aku sempat snap...



(ank sedara aku stop lari n aku kne tgkap die cepat2 time ni...sbb kt sni kawasan y die xle nk tembus...snap2..hihi)

(sambil berlari-lari kejar ank sedara,aku ttp sempat snp...hahaha...)

(ni y aku suke sgt...cntik n putih...)


(aku terpaksa hilangkan diri sekejap sbb nk snap gambo ni...hihihi...)

(ni adalah makhluk y ank sedara aku panggil "ayam" ok..)


mmg best....tp ade lagi tmpat y lawo..cme kitorg xsempat nk g sbb si kecik tu xnk dok dia...so kene la balik awl...huhuhu....


(si kecik y xnak balik....)

so,harap2 len kli dpt g y lg satu tempat tu...k la..kotak idea dh lapo...kne bg mkn...hehehe...
pastikan cahaya y anda ikuti adalah cahaya Ilahi....
Assalamualaikum....







2 ulasan:

  1. aku tak pernah pergi kot.huhu. kwan2 aku semua pergi bawak awek

    BalasPadam
  2. eh,ko pun bukan ke ade awek??o_O

    BalasPadam