Isnin, 25 April 2011

~suDah TuKAr YanG bARU..HIhi..~

Assalamualaikum...selamat pagi y baru nak bukak mate,y mate terkebil-kebil n y baru bgn tido...semoga hadapi hari y mempunyai makna berharga..kerana apa..KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA...hehehe..

ok la...arini aku mmg berjaga dari semalam...aku nk ngadap paper exam arini..kursus keusahawanan...ha..buku dh ada menemani..cume..nk bace tu gak berat sikit la..hehehe...tp ada gak la aku bace..sbb ade la kwn aku suruh aku g stdy..die mmg rjin nasihat aku..jge kesihtan la,jge mkn la..mcm mak aku kn..tp die ni laki...ni orgnye..
(tq bg nasihat...huhu...)

aku mmg xpandai jage diri skit..hehehehe...
ok..actually,aku xtdo mlm ni xdela sbb nk stdy sgt..klo aku ngadap buku je..mmg buku y ngadap aku nnti...korg pun gtu gak kan..hihhi...aku sebenonye dh tdo lame dh siang td..tu y xle tdo mlm tu...kwn aku pn same..so,aku cdg nk ubah banner kat atas tu...saje nk tukar taste baru...hehehe...tajuk pun aku tukar...mmg   susah skit nk buat...aku ni cerewet...last2,jd xlawo gak...tgk la kt atas nu...serabutkan..haa..tp akhirnye siap gak...aku buat sendiri ke??xla..mestila ada PA aku...haa...die la byk tlong aku...die tgh bace nota,aku kacau...hahaha...dh keje PA kan...hehehehe...thanks a lot to my PA cik Adia bt Saed coz byk tlong aku dlm buat banner sampai siap...hehehe...
(asyik ko n assrulee jek dlm blog aku..hahahaha...)

apa2 pun thanks to all y baca n follow blog ni...aku saje je buat blog ni...just nak share something bile aku rase nak share..hehehe...
k la...nk kne stdy skit ag ni...
hargai hidup sendiri sebelum pergi,sentiasa ingat pada Ilahi..insyaAllah,hidup sentiasa diberkati n selalu happy..wallahu'alam..^_^
Assalamualaikum..


1 ulasan:

  1. hahaha....ciri2 llki bertanggungjawab la katakan....:p

    BalasPadam