Rabu, 6 April 2011

~aKu DaN NaSI~

Assalamualaikum.....selamat pagie....awal aku bgn arini....rajin x,rajin x??hihihihi...

Harini xtau la nape semgat nk bgn pagi...nk try jd morning person kot...kikiki...
ok..straight not to the left n right,aku nk cite npe entri aku bersubtitlekan ~aKu DaN NaSI~..(nasi pun boleh...)
aku ni kuat makan..terutama skli klo jmpe ngn nasi..eish,mmg xjd nk wat keje...makan,makan,makan,..
klo nasi xde depan mata,n aku plak tgh lapar..cmne plak??
ok,1.aku akn tgk,ad x mknan lain,cth,roti ke,megi ke,biskut ke n what else la y digelar 'makanan' selain nasi...klo xde..2.aku mnum air..klo aku mlas kua bli air susu,aku buat kopi,klo mlas lg,aku mntak tlong akk bilik ak buat kn..kihkih..klo mls lg,mnum air masak..(boleh la gak aku bthn,tp xlme..nyiahaha..) n then,sikit2 rase tension masuk,menyelinap dlm diri aku..hihihi..mulut aku start kate "lapo",akk bilik aku kate,"saya risau klo bdk ni kate lapo ni"..aku pandang akk tu aku senyum...hihihi...n then,aku start..."lapo,lapo,lapo,lapo,lapo...nk nasi,nk nasi,nk nasi,nk nasi!!"
aku klo dh lapo,aku jd tension..bile dh tension,mulut ak mule la bising2 nk nasi...so,xde care len dh..ak msej je sape2 y bleh tlong blikan mknan...hihihi...klo dh lewat mlm,ak xmsej dak pmpn,sbb dak pmpn xbaik klua lewat mlam...so,ad la kwan2 laki y ak mntak tlong..klo ad tu alhamdulillah..(itupun klo diorg tgh lepak kt lua..)
ramai gak la ak msej nk mntak tlong blikn nasi..nasi pye pasal...nyiahahaha...bile dh dpt nasi n dh mkn,aku akn ngantuk..ak than jap,nk ngadap laptop dulu..klo dh xthn,mmg dh tido..klo ak mls msuk bilik aku tido je kat lua...hahahaha...(KUO dh sediakan katil,ak xgne plak...)tu la..mlas sgt ak ni..hihihi...
k la..my mind was set to taip only this..so,enough..(ap daa..b.i tunggang terblik...)
nk p klinik...ada kesulitan dan kesakitan y amat dikesali...kehkehkeh...Assalamualaikum....
p/s:segala ayat menimbulkan kenyampahan harap dimaafkan...ngee..

2 ulasan:

  1. haha..komon la elin..ko tu tak lame lagi nak kawin...hihihihi

    BalasPadam