Sabtu, 23 April 2011

~kesian die…asyik tension je…ish3~

Assalamualaikum…
mggu ni still lagi mood exam…baru je 2 paper pas…yg len esok,isnin n selasa…otak ni dh xtau nk stdy cmne…stdy je,still rase kosong…ish3…macam masuk tlinge kiri kua tlinge kanan….back to the back,klo dh mggu exam,mmg ramai la y tension..sbb risau la nk jwab apa nntikn…impian mesti la nk dptkn 4 flat…tp klo tension sgt pun xle gak…actually otak kite kne rilek nk exam…bukan press lg kuat..nk stdy kne awal2(cet!ku pun same..hehehehe)..(len la klo last person..)kali ni entri aku kisah member aku y tension…ish3…kesian die..tension bebeno gayenye…aku tgk org lain tension xla sampai nk tekan2 laptop tu..tp die..ish3..kesian…semuanya sebab tension…tension nape??…….urmmmm……..sebab die asyik kalah men mario…org len tension nk exam,die tension sebab kalah men mario…hahahaha….abis terok laptop tu…td g kedai laptop nmpak plak game controler…
game
dua2 pk y sama…ngehngehngeh…nak beli…mmg kne beli klo xnk laptop tu rosak…klo men dgn lemah gemalai xpe…ganass….die nk beli y wireless pye…ok..aku pun tgk la harga…hahahahaha….hahahahaha…..hahahahaha….mmmmmggg chanteek…shape cantek,harge pun chantekk…hahaha…rm88.00 kot…ko nk pegi mane…(ayat y sllu die cakap..)boleh gastrik klo gni…(sbb kne tahan makan klo nk simpan duit nk beli mende ni…xkan nk pakai duit ptptn kot…)ni semua pasal mario la ni…(hehehehe….itupun klo aku y xbg die game tu,die sure xkan tension…)skrg dh la exam…so terbantut la gak nk men…eh,lupe plak nk gtau sape orgnye…jap ek…
adia lah
(comel doh awok ni…tgk gaye lembut doh…ahahhahaha…)
haa…tu la orgnye…die la y tensionnye…hahahaha….ngan aku2 pun xcited nk tgk die menang ke x..die mmg xnak bg ku pas jauh dari die…hahahaha…(sokmo xpuas hati ngan aku…hukhukhuk..kesian aku…)k la…anyway good luck la to all y buat apa pn…Allah sentiasa bersama anda…^_^
Assalamualaikum…

2 ulasan:

  1. per!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......sye nk controller!!! im gamers!!!

    BalasPadam