Sabtu, 16 Februari 2013

Ordinary tea time

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih,Maha Penyayang..

Assalamualaikum n selamat petang readers..May Allah always bless all of you..
Dah tea time ke??
Dah??Belum??
Hehehe..entri ni saje je nak share tea time punye makanan..
Hari ni rajin plak aku masak..(sebelum ni malas sikit..hewhewhew..)
sampaikan tea time pun aku buatkan.
Rajin x,rajin x~~
(rajin la sebab perut sendiri yang lapar -..- )
Petang ni makan...........................................
Tadaaaa!!!

SWEET CEKODOK CIKEMBUM
Haa..."cikembum"?? mengapakah??
-nampak cekodok normal kan :3-
Kenapa cikembum,meh sini nak tunjuk skit..
Kalau pandangan atas nampak cam bese laa,kalau pandangan sisi.....

Jengg,jengg,jengg~~~
-kembung~~saje tukar jadi cikembum...hewhewhew~-
Then lagi satu,nak tunjuk magik......

Jengg,jengg,jengg~~
-adakah cekodok yang tadi??? ya!! inilah hasilnya bila ditekan-
bezanya tak dela ketara sangat,cuma saje je nak share..seronok plak tengok time dalam kuali tadi elok je die naik mengembung..(mengembung??)..apa-apa pun selamat menjamu selera~~~

Moral of the story : "Jadilah seorang yang cantiknya di luar dan juga di dalam.." (barulah sejuk mata memandang,hati pun terpikat..ehh.. :3)

p/s : "rasanya macam merapu sangat-sangat..tak pela,actually just nak highlightkan moral tu je..hehehe...
nak taip panjang-panjang sangat pun tak berapa pandai karang cerita..hewhewhew..
so,have a nice day \(^o^)/
Assalamualaikum..

3 ulasan:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam