Rabu, 17 Ogos 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah..

Assalamualaikum...Dengan nama Allah yang Maha Pengasih,Maha Penyayang...

ni aku pun xbape paham sgt untuk apa(wlaupun kawan aku terangkan kat aku dh...=,=")...tapi aku buat jgk la...hehehhe...aku xtau aku buat ni btoi ke tak...aku men buat je..=,="

NAMA PENUH : NORAZLIN BT AZNAN
NAMA GLAMOR : LIN,ELIN,AZLIN,ALIN,ALIEN.

HOBI : BACE KOMIK,TIDO,MAKAN,TGK ANIME,BERIADAH(MOSTLY G SUNGAI N BERBASIKAL) >,<.

TAG TO : new moon
       amie
       enon

Done!(ayat org like pic contest kat FB...hahahaha)

Assalamualaikum...

9 ulasan:

  1. hai singgah dari segmen yang sama
    dari group korea
    jemput singgah ye

    http://kederatmuda.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. salam. saya dr group mexico. jum follow2 =)

    btw, nice belog =)))

    BalasPadam
  3. Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. dr segmen ni - mexico..
    folo molo..=)

    BalasPadam
  5. hallo... linda from australia bw here... :)

    selamat hari raya aidilfitri...

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  6. saya datang dari Jepun..follow blog awk sekali..

    follow me back ya.. :D

    BalasPadam
  7. singgah dan follow dr segmen yg sama :)
    sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
    slmt berkenalan :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  8. salam syawal, follow sini dr segmen AA..group korea. jmput dtg blog ye =)

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    BalasPadam
  9. hi2..slm kenal=)...done follo here=)..sy dri team dubai=)

    BalasPadam