Selasa, 16 Ogos 2011

Aku Alien...=,="

Assalamualaikum....Dengan nama Allah yang Maha Pengasih,Maha Penyayang...


Huh!Alien2!!!Dtg nak bebuka puasa....hahaha...tetibe je...Alhamdulillah aku baru balik dr berbuka puasa td..majlis tu dibuat secara besar-besaran...sebab..ye lah kan,dh berbuka pun dengan org yang besar...(maksudnya berpangkat besar)..berbuka dengan Menteri Pelajaran Malaysia..hehehe...so,ape kene mengena ngan tajuk makhluk naik piring tu??hehehe...actually klo majlis besar mcm ni kne la pakai pakaian y sesuai kan...mulenye aku tgk la memo pasal majlis ni..aku dh perasan dh y dtg tu menteri...tapi time tu aku mcm xamik kesah sgt..aku fokus kat time n date je...pastu aku balik la umh nk tggu time nk pegi majlis tu...dh tibe time,aku siap2 la mengenakan pakaian aku y sempoi...telekung jgn lupe bwk..heheh...jln2 menuju ke bus stop...lalalalala~~~~~oh,ade bas..hehehe...aku tgk smua org pakai cntik2..aku?hehehe...so,bas tu gerak la klo dh xnmpak org nak nek bas...ngeng~~~~~ngeng,ngeng~~~~~~~~~~
Akhirnya sampai la ke tempat y nak di tuju..aku dh start rase xsedap ati...rse mcm ade yang xkene...aku pun berjalan dgn muka y macho...hohoho...(konon)...hahahaha...ok...hahahaha...semua pakai bju kurung y pempuannye..hahahaha...aku malu~~aku dh mula gelabah..(tp muka still mantain macho..)hahahaha...aku pakai bju y kire ok jgk la....tudung pn ok...tp slua.......................aku pkai slua TREK....ok...aku je y len kat situ...n aku malu =,="
Assalamualaikum...

4 ulasan:

  1. hahahaha mcm2 la dak ni....agk2 la nk simple pn huhu

    BalasPadam
  2. ehehehehehe...xsgje...hehehehe...;P

    BalasPadam
  3. buke pose kat pc tue ke???

    BalasPadam